13 oktober - 15 november

JACHTMENU

JAARLIJKS VERLOF van 30 SEPTEMBER tot en met 11 OKTOBER 2019

 

BISTROMENU

  • Glaasje sprankelend aperitief / Wachtbordje
  • Sint Jacobsnoot / Butternut / beukenzwam / coulis van bladpeterselie
  • Gevulde fazantenborst / eendenlever / Jonagold / getruffeerde aardappelmousseline
  • Moelleux van chocolade / ijs van sinaasappel / mascarpone ​
  • Mokka / versnaperingen

€ 63.00 All In

geselecteerde wijn / waters / frisdranken / bieren

GASTROMENU

  • Glaasje sprankelend aperitief / Wachtbordje
  • Romige soep van pastinaak / crumble van Gandaham / kwartel
  • Sint Jacobsnoot / Butternut / beukenzwam / coulis van bladpeterselie
  • Gevulde fazantenborst / eendenlever / Jonagold / getruffeerde aardappelmousseline
  • Moelleux van chocolade / ijs van sinaasappel / mascarpone ​
  • Mokka / versnaperingen

€ 73.00 All In

geselecteerde wijn / waters / frisdranken / bieren