7 maart - 16 april

JAARLIJKS VERLOF van 17 FEBRUARI tot en met 6 MAART 2020

 

BISTROMENU

  • Glaasje sprankelend aperitief / Wachtbordje
  • Ovengebakken kabeljauw / bouillon van ratte aardappel / Noordzeegarnaal
  • Gevulde kwartel / gekonfijte tomaat / kalfsjus met zuiderse specerijen / aardappelsoezen
  • Warm appeltaartje / vanilleroomijs / Calvados
  • Mokka / versnaperingen

€ 63.00 All In

geselecteerde wijn / waters / frisdranken / bieren

GASTROMENU

  • Glaasje sprankelend aperitief / Wachtbordje
  • Bisque rivierkreeft / Sambuca / kruidenroom
  • Ovengebakken kabeljauw / bouillon van ratte aardappel / Noordzeegarnaal
  • Gevulde kwartel / gekonfijte tomaat / kalfsjus met zuiderse specerijen / aardappelsoezen
  • Warm appeltaartje / vanilleroomijs / Calvados ​
  • Mokka / versnaperingen

€ 73.00 All In

geselecteerde wijn / waters / frisdranken / bieren