Bedrijven / seminaries

Vijverhof en Ice Mountain Adventure park Wevelgem is de plek bij uitstek voor uw seminaries, incentives, teambuilding activiteiten, vergaderingen of bedrijfsuitstappen.
Beleef samen met uw bedrijf een dynamische, unieke en uitdagende dag in een sportief kader.

Klik hier voor MEER INFO

In Ice Mountain Adventure Park Wevelgem bieden we stand up paddle board en flyboard aan, al dan niet in combinatie met het aqua park (drijvend hindernissenparcours) en binnenkort wakeboard en waterski.

Hier is er de mogelijkheid om te vergaderen en/of presentaties te geven in professionele seminarie ruimtes. We beschikken over ruime feestzalen en een restaurant. Graag verzorgen wij uw personeels- of bedrijfsfeest, productvoorstelling, seminaries of verenigingsfeest...

 

In Ice Mountain Adventure Park Komen kan u kiezen tussen verschillende formules gaande van een uurtje skiplezier, indoor skydiving, klimpark, paintball, lasergame, archery adventure, dagpassen tot een uitgebreid arrangement met maaltijd en/of vergadering.

Voor of na de sportieve activiteiten kan ook gebruik gemaakt worden van één van de twee vergaderzalen met zicht op de piste. Elke vergaderzaal biedt plaats aan 100 mensen en is voorzien van alle nodige faciliteiten, waaronder een beamer en WIFI toegang. Mits het wegschuiven van de tussenwand is het mogelijk de zaalcapaciteit te vergroten tot 200 personen.

 

Groepsactiviteiten en teambuilding in Ice Mountain Adventure Park Komen en Wevelgem
Voor bedrijven en verenigingen bieden we gunstige tarieven aan voor groepsactiviteiten. Deze tarieven zijn geldig voor bedrijven en verenigingen ongeacht het aantal deelnemers EN voor groepen zonder BTW-nummer vanaf 20 personen.
Wij organiseren uw volledige dag (personeels- of bedrijfsfeest, productvoorstelling, seminaries, incentives, netwerkmomenten, teambuilding activiteiten, familiedagen, vergaderingen of bedrijfsuitstappen)!
Contacteer ons met het gewenste aantal personen en uw voorkeursdatum en we organiseren uw dag op maat.

Klik hier voor MEER INFO