4 Januari - 10 februari

JAARLIJKS VERLOF van 25 FEBRUARI  tot en met 15 MAART 2019

BISTROMENU

  • Glaasje sprankelend aperitief / Wachtbordje
  • St Jacobsnootjes/ Bisque/ Risotto/ Truffel/ Enokizwam
  • Gevulde kwartel/  kalfszwezerik/ eendenlever/ gebrande bloemkool/ Parijse aardappel
  • Kokosparfait/ mangosorbet/ framboos
  • Mokka / versnaperingen

€ 61.50 All In

geselecteerde wijn / waters / frisdranken / bieren

 

GASTROMENU

  • Glaasje sprankelend aperitief / Wachtbordje
  • Consommé / Bosduif/ Gele wortel / Roomse kervel
  • St Jacobsnootjes/ Bisque/ Risotto/ Truffel/ Enokizwam
  • Gevulde kwartel/  kalfszwezerik/ eendenlever/ gebrande bloemkool/ Parijse aardappel
  • Kokosparfait/ mangosorbet/ framboos
  • Mokka / versnaperingen

€ 72.50 All In

geselecteerde wijn / waters / frisdranken / bieren